Töltés...
hu
hirdetés

Petfriend

Megosztás:

Hírfolyam

 • Petfriend feltöltött 1 új fényképet a(z) Idővonalra feltöltött képek albumba
  Ki kicsoda és mit szeret
 • Állatkínzásért ítéltek el egy magyar állatorvost | NLCafé
  El nem végzett vizsgálatok, feleslegesen elvégzett műtétek – egy magyar állatorvos, akiről bíróság mondta ki, hogy állatkínzó.
  Oct 8 '18
  0
  0
 • Petfriend feltöltött 1 új fényképet a(z) Idővonalra feltöltött képek albumba
  Oct 8 '18
  0
  0
 • "Mi a teendő, ha állatot/vadállatot látunk az út mellett?

  A rendőrség a vadak most zajló párzási időszaka miatt adott ki közleményt arról, hogyan lehet elkerülni a vadakkal való ütközést. Szerintük ha vadat látunk, nemcsak indokolt, hanem szükséges is a lassító fékezés, még akkor is, ha közvetlen veszély még nincs is. Ha le tudjuk fékezni az autót, várjuk meg, míg az állat átkel az úttesten, és számítsunk arra, hogy több állat is felbukkan - írják.

  Korlátozott látási viszonyok mellett, illetve éjszaka fontos tudni, hogy vadállat észlelése esetén a távolsági fényszóró alkalmazása kifejezetten hátrányos lehet, hiszen az úttesten lévő vad ilyen esetekben általában riadtan a fény felé fordul, megdermed, és nem tud időben kitérni az ütközés elől. Az óvatos közlekedés mellett érdemes dudálni, hiszen az állatok többsége megijed az erős kürt hallatán, és menekülni akar a közeledő zajforrás elől.

  Hasznos eszköze lehet még a vadelütések elkerülésének az ultrahangos vadriasztó síp, amit a járműre rögzíthetünk, amit a menetszél hoz működésbe. Az egyszerűbb kivitelű műanyag változatok már olcsón hozzáférhetők, hátrányuk viszont, hogy egy-két autómosás után letörhetnek, vagy a ragasztási felület megkopása miatt az eszköz menet közben leesik."
  (Forrás: Index)
  "Mi a teendő, ha állatot/vadállatot látunk az út mellett?

  A rendőrség a vadak most zajló párzási időszaka miatt adott ki közleményt arról, hogyan lehet elkerülni a vadakkal való ütközést. Szerintük ha vadat látunk, nemcsak indokolt, hanem szükséges is a lassító fékezés, még akkor is, ...Még több
  Oct 8 '18
  0
  0
 • Index - Gazdaság - Kutyagyilkos vízadagolót hív vissza az IKEA
  Kutyagyilkos vízadagolót hív vissza az IKEA - Két kutyának is beszorult a feje a tálba. A svéd cég 15 piacról hívja vissza a terméket.
 • Petfriend feltöltött 1 új fényképet a(z) Idővonalra feltöltött képek albumba
 • Angry Birdök márpedig léteznek! Íme a bizonyíték - FOTÓK
  Ossi Saarinen egy finn természetfotós, aki különböző állatokat fényképez, madaras képei mégis kiemelkednek a többi közül. Hogy miért? Nézd csak, az Angry Birdök márpedig léteznek!
 • Csernobil kutyái máig visszasírják az embereket | 24.hu
  Az embertől elzárva a kutyák két százaléka élné túl, és belőlük is igazi mezopredátor válna.
Csak bejelentkezés után tekinthető meg a tartalom